Flyttfirma Lund

Professionell flyttservice för en stressfri flyttprocess

VI GER DIG

Allt-i-ett flyttservice

Företagets målbild är att det ska vara enkelt att flytta. Av den anledningen erbjuder vi service och tjänster som täcker alla dina flyttbehov, här får du fullständig hjälp med din flytt. Vi tar hand om allt från upp- och nedpackning och transporten av flyttlasset till flyttstädning.

Personliga lösningar

Vi erbjuder alltid fullständiga och anpassade lösningar, som kund kommer du få en lösning utifrån dina önskemål och behov. Det här gör att vi kan försäkra oss om att samtliga kunder som tar vår hjälp vid sin flytt kommer bli 100 procent nöjda, med både service och arbetet.

Ett brett tjänsteutbud

Av oss på Totalflytt Sverige AB kan du få hjälp med allt från flytthjälp och flyttstäd till magasinering och montagehjälp. Vi hjälper till med flytt inom Sverige men även utomlands. I vårt arbete hittar vi alltid det bästa alternativet för varje kund och fokuserar på att leverera kvalitativt arbete.

VÅRA TJÄNSTER

FLYTTFIRMA LUND

Totalflytt Sverige AB är en pålitlig och erfaren flyttfirma i Lund. Med lång erfarenhet av att hantera flyttar i hela Sverige är vi stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa flyttjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vi på Totalflytt Sverige AB förstår att varje flytt är unik och kräver en skräddarsydd lösning. Därför tar vi alltid hänsyn till dina önskemål och behov för att säkerställa en smidig och stressfri flytt. Vår personal är professionell och erfaren, och vår utrustning är av högsta kvalitet för att garantera att dina ägodelar transporteras säkert och effektivt.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Carl Krooks gata 60, 252 37 Helsingborg

Maila oss

Ring oss

010-3300553

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken tjänst behöver du hjälp med?