Flyttföretag Lund

Professionell flyttservice för en stressfri flyttprocess

VI GER DIG

Allt-i-ett flyttservice

Företagets målbild är att det ska vara enkelt att flytta. Av den anledningen erbjuder vi service och tjänster som täcker alla dina flyttbehov, här får du fullständig hjälp med din flytt. Vi tar hand om allt från upp- och nedpackning och transporten av flyttlasset till flyttstädning.

Personliga lösningar

Vi erbjuder alltid fullständiga och anpassade lösningar, som kund kommer du få en lösning utifrån dina önskemål och behov. Det här gör att vi kan försäkra oss om att samtliga kunder som tar vår hjälp vid sin flytt kommer bli 100 procent nöjda, med både service och arbetet.

Ett brett tjänsteutbud

Av oss på Totalflytt Sverige AB kan du få hjälp med allt från flytthjälp och flyttstäd till magasinering och montagehjälp. Vi hjälper till med flytt inom Sverige men även utomlands. I vårt arbete hittar vi alltid det bästa alternativet för varje kund och fokuserar på att leverera kvalitativt arbete.

VÅRA TJÄNSTER

FLYTTFÖRETAG LUND

Totalflytt Sverige AB är ett pålitligt och erfaret flyttföretag som erbjuder professionella flyttjänster i Lund och dess omgivningar. Med många års erfarenhet av flyttbranschen kan vi erbjuda våra kunder en smidig och problemfri flyttupplevelse.

Vi på Totalflytt Sverige AB vet att varje flytt är unik och därför erbjuder vi skräddarsydda flyttlösningar som passar dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta från en lägenhet, ett hus eller ett kontor, så kan vi hjälpa dig att planera och genomföra din flytt på ett säkert och effektivt sätt.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Carl Krooks gata 60, 252 37 Helsingborg

Maila oss

Ring oss

010-3300553

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken tjänst behöver du hjälp med?