Montagehjälp Landskrona

Professionell flyttservice för en stressfri flyttprocess

VI GER DIG

Allt-i-ett flyttservice

Företagets målbild är att det ska vara enkelt att flytta. Av den anledningen erbjuder vi service och tjänster som täcker alla dina flyttbehov, här får du fullständig hjälp med din flytt. Vi tar hand om allt från upp- och nedpackning och transporten av flyttlasset till flyttstädning.

Personliga lösningar

Vi erbjuder alltid fullständiga och anpassade lösningar, som kund kommer du få en lösning utifrån dina önskemål och behov. Det här gör att vi kan försäkra oss om att samtliga kunder som tar vår hjälp vid sin flytt kommer bli 100 procent nöjda, med både service och arbetet.

Ett brett tjänsteutbud

Av oss på Totalflytt Sverige AB kan du få hjälp med allt från flytthjälp och flyttstäd till magasinering och montagehjälp. Vi hjälper till med flytt inom Sverige men även utomlands. I vårt arbete hittar vi alltid det bästa alternativet för varje kund och fokuserar på att leverera kvalitativt arbete.

VÅRA TJÄNSTER

MONTAGEHJÄLP LANDSKRONA

Totalflytt Sverige AB erbjuder professionell montagehjälp i Landskrona och dess omgivningar. Oavsett om du behöver hjälp med att montera möbler, elektronik eller andra föremål, så kan vårt team av erfarna montörer hjälpa dig att göra det på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi på Totalflytt Sverige AB har lång erfarenhet av att montera alla typer av möbler och utrustning och vi använder högkvalitativa verktyg och utrustning för att säkerställa att allt monteras korrekt och på ett säkert sätt. Vi tar hand om allt från montering av sängar, garderober och hyllor till TV-apparater, surroundsystem och andra elektroniska apparater.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Carl Krooks gata 60, 252 37 Helsingborg

Maila oss

Ring oss

010-3300553

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken tjänst behöver du hjälp med?